Algemene voorwaarden

Welkom op de website van Logistieke Loopbaan (“wij”, “ons”, “onze”). Lees deze Algemene Voorwaarden zorgvuldig door voordat u onze website bezoekt en gebruik maakt van onze diensten. Door het gebruik van onze website en diensten, gaat u akkoord met deze Algemene Voorwaarden.

 1. Inleiding

Logistieke Loopbaan is een online platform dat zich richt op de logistieke sector en het samenbrengen van werkgevers en werknemers in deze sector. Wij bieden een online vacaturebank, cv-database, carrière-advies en andere gerelateerde diensten aan.

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten die wij aanbieden via onze website en kunnen te allen tijde worden gewijzigd. Wij raden u aan deze Algemene Voorwaarden regelmatig te raadplegen om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen.

 1. Toegang tot de website

Wij doen ons best om de website 24 uur per dag beschikbaar te maken, maar kunnen niet garanderen dat de website altijd beschikbaar is. Wij behouden ons het recht voor om de website te allen tijde en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen of te beëindigen.

 1. Gebruiksvoorwaarden

Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met de volgende gebruiksvoorwaarden:

 • U bent verantwoordelijk voor het juist en actueel houden van uw gegevens en informatie op onze website.
 • U bent verantwoordelijk voor het veilig bewaren van uw inloggegevens en u mag deze niet delen met derden.
 • Het is niet toegestaan om de website te gebruiken voor onwettige of ongeoorloofde doeleinden.
 • U mag geen inhoud plaatsen op onze website die onjuist, misleidend, lasterlijk, beledigend, obsceen, bedreigend of inbreukmakend is op de rechten van derden.

Wij behouden ons het recht voor om inhoud die niet aan deze voorwaarden voldoet te verwijderen en de toegang tot onze diensten te ontzeggen aan gebruikers die deze voorwaarden schenden.

 1. Aansprakelijkheid

Wij zijn niet aansprakelijk voor enige schade die voortvloeit uit het gebruik van onze website, inclusief maar niet beperkt tot indirecte, incidentele, bijzondere of gevolgschade. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de vacatures en cv’s die op onze website worden geplaatst. Wij doen ons best om de kwaliteit van de inhoud te waarborgen, maar kunnen niet garanderen dat de inhoud altijd juist, volledig en actueel is.

Wij zijn niet aansprakelijk voor enige schade die voortvloeit uit het gebruik van links naar andere websites op onze website. Het gebruik van dergelijke links is voor uw eigen risico.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor enige schade die voortvloeit uit het gebruik van onze diensten, inclusief maar niet beperkt tot het niet ontvangen van reacties op vacatures, het niet vinden van geschikte kandidaten, of het niet ontvangen van carrière-advies dat aan uw verwachtingen voldoet.

 1. Intellectuele eigendom

Alle inhoud op onze website, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, logo’s, software en audiovisuele materiaal, zijn eigendom van Logistieke Loopbaan en zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten. Het is niet toegestaan om onze inhoud te kopiëren, te reproduceren, te wijzigen of te distribueren zonder onze uitdrukkelijke toestemming.

Het is toegestaan om onze inhoud te delen op sociale media of op andere websites, op voorwaarde dat de bron en onze auteursrechten worden vermeld.

 1. Geschillen

Deze Algemene Voorwaarden worden beheerst door Nederlands recht. Alle geschillen die voortvloeien uit of verband houden met deze Algemene Voorwaarden of het gebruik van onze diensten worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in Nederland.

 1. Contact

Als u vragen heeft over deze Algemene Voorwaarden of onze diensten, kunt u contact met ons opnemen via info@logistiekeloopbaan.nl.

Laatst bijgewerkt op 24 maart 2023.

Vacature Alert

Blijf op de hoogte van ons laatste vacature aanbod.

Meld je gratis aan

Wil jij snel en gemakkelijk en ook nog eens gratis je heftruck- of reachtruck certificaat behalen? Meld je nu aan en krijg de kennis en vaardigheden om veilig en efficiënt een heftruck of reachtruck te besturen.*

* Neem contact op voor de voorwaarden.

Vergeet ons niet te volgen

Om op de hoogte te blijven van ons laatste vacature aanbod.